Wie ben ik

Hoi ik ben Jeanette Snijders massagetherapeut van beroep.
In 1999 ben ik begonnen met opleidingen ontspanningsmassage omdat ik heel graag wilde weten wat massage is, met je doet en wat je kan doen om degene die je behandelt beter in hun vel te laten zitten.

2003 Was het jaar van inschrijving voor een professionele baan als masseuse, sindsdien heb ik heel wat praktijkervaring opgedaan en opleidingen gevolgd om massagetherapeut te worden. Deze kennis gebruik ik allemaal in mijn behandelingen, die ik aanpas aan de persoon op mijn behandeltafel en de klachten waar diegene mee komt. Zo is geen massage hetzelfde, zoals ook geen mens hetzelfde is.

Sinds 9 december 2017 heb ik een nieuwe praktijkruimte in Spijkenisse, op de eerste verdieping van Delta Staete voer ik mijn geliefde vak uit. Inmiddels maakt Anita van Zeijl, van massagepraktijk Van Zeijl, ook gebruik van mijn praktijkruimte. We volgen regelmatig een cursus of opleiding, want het leren gaat nog steeds door.

Tot ziens in mijn praktijk!
Jeanette