Nieuws uit 2023

Dit jaar nog steeds bezig met de HBO studie Medische Basiskennis, het schiet niet echt op omdat het best taaie kost is. Inmiddels heb ik verlenging aangevraagd en tot mei 2024 de kans gekregen om mijn certificaat te halen waar ik natuurlijk voor ga.

Afgelopen juli heb ik een cursus Dorn en massage volgens Breuss gevolgd bij Marian Huisman, dit is een cursus voor therapeuten die behoorlijk onderbouwd moeten zijn met de materie en ook de nodige ervaring hebben anders is het niet te volgen. Je leert namelijk het rechtzetten van alle wervels, dus ook de nek, en het bekken recht te zetten, daarbij moet je eerst weten of het en hoe het scheef staat. Het was een super leerzame cursus, die ik regelmatig in praktijk breng.

Ook ben ik de opleiding tot voetreflextherapeut gestart in oktober, hiervoor moet ik met regelmaat op vrijdag naar school. Dit is ook HBO niveau en mag me dan ook na het afronden van deze opleiding ‘Voetreflextherapeut’ noemen. Hopelijk behaal ik in mei mijn diploma. Wordt vervolgd….