Lipomassage

Deze lipomassage maakt uw huid strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid, met bijvoorbeeld cellulitis op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap, kan wel een Lipomassagekuur gebruiken.

In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de ongeveer 6 keer is dan ook buitengewoon. De doorbloeding  wordt bevorderd, de huid wordt  zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang geringer wordt.

Lipomassage geeft u geestelijk en lichamelijk een beter gevoel.

Deze massage  kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast en is onderverdeeld in diverse zones. Voor het lichaam kennen we zone I en II en werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. Bij vrouwen is dat laatste meer ontwikkeld dan bij mannen. Deze hebben meer spierweefsel. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied. De stevige massage omvat een unieke combinatie van spectaculaire huidroltechnieken, stevige tapôtements, super drainage effecten etc. Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks 2-2 ½  liter water te drinken.

Een kuur is 12 behandelingen achter elkaar, bij voorkeur 2x per week.